Bonbon - Era Istrefi

Bonbon-Era Istrefi.mp3
[00:00.48]Un jom Era [00:05.58]Un jom Era edhe koh...
[00:00.48]Un jom Era
[00:05.58]Un jom Era edhe koha jeme o tu ardhë
[00:10.28]Nëse jo ti
[00:15.16]E du un vetën
[00:20.65]Skom nevoje per ty hejo
[00:23.15]Edhe vet un e thejo
[00:25.62]Sun m'rrxon jom knejo
[00:28.15]Sun e bon sun e bon sun e bon sun e bon bon
[00:31.28]
[00:31.30]Bon bon edhe nëse sbon sbon
[00:33.86]Don don
[00:34.85]Bet u wanna taste it
[00:36.36]Bon bon
[00:37.25]Bet u wanna taste it
[00:39.47]E di qe ti don don don
[00:41.60]Bon bon edhe nëse sbon sbon
[00:44.10]Don don
[00:45.02]Bet u wanna taste it
[00:46.62]Bon bon
[00:47.52]Bet u wanna taste it
[00:49.49]E di qe ti don don don
[00:51.58]
[01:00.88]Hajde merëm ikim
[01:02.06]Nese e don qiken
[01:03.83]King je deri ta qes piken
[01:06.09]Hajde merëm ikim
[01:07.18]Nese e don qiken
[01:09.05]King je deri ta qes piken
[01:11.86]
[01:22.30]Sunday night
[01:23.51]I put a light
[01:24.70]In my blunt right
[01:31.90]S'nihëm mo s'm vyn kurgjo
[01:33.89]Kur t'm vyn sje mo
[01:35.14]Mke përdor
[01:36.10]Futja futja hajt
[01:38.51]Gonna be alright
[01:40.92]
[01:41.86]Bounce edhe rrite rrite basin yo
[01:43.90]Cause my time has come rrite basin
[01:47.25]Po dojn me bo si na
[01:49.03]Se na high jenna ***** high dhe mellow
[01:51.88]Uu qa kom pas spe masim
[01:54.60]Uu ti ma ke thy pasin
[01:56.74]Mi lexoj sytë edhe shprehjen n'buz
[01:59.19]E skenoj kejt qa kom nër blluz
[02:02.18]
[02:11.55]Hajde merëm ikim
[02:12.78]Nese e don qiken
[02:14.76]King je deri ta qes piken
[02:16.81]Hajde merëm ikim
[02:17.92]Nese e don qiken
[02:19.80]King je deri ta qes piken
[02:22.40]
[02:32.41]Honey veq ni sen para sy ta kishë
[02:35.10]T'kom tregu qe me mu kur e prishë e prishë
[02:37.61]Plot mund'si jo ma anej
[02:39.50]Se kur ftofë niherë, jo mo nuk e nxej
展开